Provison - Kwaliteit
provison kwaliteit

Provison staat voor een praktische aanpak van kwaliteit. Op basis van de risico’s in uw organisatie geven wij invulling aan beheersing en verbetering.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is hét leidende model voor kwaliteitsmanagement. Provison kan u helpen dit op een praktische manier te implementeren en te onderhouden. Zonder een papieren tijger! Speciaal voor het MKB hebben wij een model ontwikkeld waarmee we u ondersteunen van strategie tot en met praktische beheersing. Provison helpt met het invullen van alle eisen voor de certificering. We zijn trots te vertellen dat 100% van onze klanten in één keer is gecertificeerd.

Bent u toe aan het digitaliseren van uw managementsysteem? Wij bieden via ISO2Handle hét systeem voor deze volgende stap in uw systeemontwikkeling.

Interne audits

Provison verzorgt interne audits op basis van een risicobenadering. Wij vragen alleen naar de zaken die relevant zijn voor uw organisatie en zoeken daarbij altijd naar mogelijkheden voor verbetering. Uw processen zijn leidend en de mensen die deze processen uitvoeren staan centraal. Op deze wijze zorgen wij dat interne audits een waardevol instrument worden voor beheersing en verbetering van uw organisatie.

Verbetertrajecten

Kunnen uw bestaande processen beter, maar weet u niet goed hoe u de organisatie kunt veranderen? Wij bieden ondersteuning bij het verbeteren van processen die niet aan uw eisen voldoen. Provison begeleidt organisaties zowel bij het veranderen van bestaande processen als bij het bedenken en in de praktijk brengen van nieuwe ideeën.

Branchegerichte kwaliteitsnormen

Provison ondersteunt bij het opzetten en implementeren van managementsystemen volgens branche specifieke richtlijnen. Wij hebben onder andere ervaring in: SCIOS, BRL Groenkeur, keurmerk beveiliging, BRL 6000, ISO 20252 etc etc.

Heeft u ook een vraag over een branchegerichte kwaliteitsnorm? Neem gerust contact met ons op.

Interim kwaliteitsmanager

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van de functie van kwaliteitsmanager? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Voor het vervangen van een kwaliteitsmanager voor een tijdelijke periode of een aanvulling in het team voor een belangrijk project. Bij Provison bent u aan het juiste adres

Klanten over Provison

Door de expertise van Provison hebben we ons in korte tijd kunnen kwalificeren volgens ISO 9001.

Provison biedt ons al jaren professionele begeleiding en kennis voor onze certificering, met een zeer prettige persoonlijke touch.

Wil je snel, efficient en gegarandeerd je ISO certificering behalen dan ben je bij Provison helemaal aan het juiste adres.

Ze stellen zich op als medewerker van het bedrijf en voegen op die manier veel waarde toe.

Ons team

Wouter van Bommel

Wouter van Bommel

Directeur/adviseur
Andre Bolhuis

Andre Bolhuis

Adviseur
Pieter Vroonland

Pieter Vroonland

Adviseur
Eelco van Beek

Eelco van Beek

Adviseur
Timo Blom

Timo Blom

Adviseur

Contact

030 7510 740
info@provison.nl
Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht

Partner

© Copyright - Provison