Provison - Kwaliteit
provison kwaliteit

Provison staat voor een praktische aanpak van kwaliteit. Op basis van de risico’s in uw organisatie geven wij invulling aan beheersing en verbetering.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is hét leidende model voor kwaliteitsmanagement. Provison kan u helpen dit op een praktische manier te implementeren en te onderhouden. Zonder een papieren tijger! Speciaal voor het MKB hebben wij een model ontwikkeld waarmee we u ondersteunen van strategie tot en met praktische beheersing. Provison helpt met het invullen van alle eisen voor de certificering. We zijn trots te vertellen dat 100% van onze klanten in één keer is gecertificeerd.

Bent u toe aan het digitaliseren van uw managementsysteem? Wij bieden via ISO2Handle hét systeem voor deze volgende stap in uw systeemontwikkeling.

Interne audits

Provison verzorgt interne audits op basis van een risicobenadering. Wij vragen alleen naar de zaken die relevant zijn voor uw organisatie en zoeken daarbij altijd naar mogelijkheden voor verbetering. Uw processen zijn leidend en de mensen die deze processen uitvoeren staan centraal. Op deze wijze zorgen wij dat interne audits een waardevol instrument worden voor beheersing en verbetering van uw organisatie.

Verbetertrajecten

Kunnen uw bestaande processen beter, maar weet u niet goed hoe u de organisatie kunt veranderen? Wij bieden ondersteuning bij het verbeteren van processen die niet aan uw eisen voldoen. Provison begeleidt organisaties zowel bij het veranderen van bestaande processen als bij het bedenken en in de praktijk brengen van nieuwe ideeën.

Branchegerichte kwaliteitsnormen

Provison ondersteunt bij het opzetten en implementeren van managementsystemen volgens branche specifieke richtlijnen. Wij hebben onder andere ervaring in: SCIOS, BRL Groenkeur, keurmerk beveiliging, BRL 6000, ISO 20252 etc etc.

Heeft u ook een vraag over een branchegerichte kwaliteitsnorm? Neem gerust contact met ons op.

Interim kwaliteitsmanager

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van de functie van kwaliteitsmanager? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Voor het vervangen van een kwaliteitsmanager voor een tijdelijke periode of een aanvulling in het team voor een belangrijk project. Bij Provison bent u aan het juiste adres

© Copyright - Provison