Werken bij Provison
provison vacatures

Provison is een groeiend advieskantoor met ambitie. We richten ons op het adviseren van MKB ondernemers op het gebied van kwaliteit, Veiligheid, Milieu en MVO.


Over Provison

Dit doen we door organisaties te helpen met verbeteren. Vaak gaat dit over de as van certificering en managementsystemen. Wij geven advies vanuit onze kernwaarden: Praktisch, Betrouwbaar, Uitmuntend, Vernieuwend en Plezier. We schrijven geen dikke handboeken. Papieren tijgers houden we niet van! We houden wel van goede en persoonlijke contacten met onze klanten en het bieden van praktische oplossingen.

In mijn vrije rol als zelfstandig adviseur kan ik veel van mijn ondernemerschap kwijt

Zelfstandig werken, samen plezier maken.

Een goede band met klanten opbouwen en ze helpen naar een hoger veiligheidsniveau maakt mijn werk zo leuk!

Wij zijn op zoek!


In loondienst

Wij zoeken een junior consultant die in loondienst met ons wil bouwen aan de groei van de organisatie. Je adviseert zelfstandig klanten op het gebied van kwaliteit en besteedt een deel van je tijd intern aan het helpen groeien van Provison. Een veelzijdige uitdaging die past bij een ondernemende junior!

Als ZZP-er

Zelfstandig, maar niet alleen! Wij komen graag in contact met zelfstandig adviseurs die hun opdrachtenportfolio willen uitbreiden. Wij hebben regelmatig opdrachten op gebied van ISO 9001, VCA, ISO 14001, ISO 27001 etc. waar we extra capaciteit voor nodig hebben. Ben jij die inhoudelijke expert die wel wat extra opdrachten kan gebruiken? Neem contact op.

Interim opdrachten MVK / HVK

Ben jij een MVK-er of HVK-er die op zoek is naar interim opdrachten? Wij hebben mogelijkheden in zowel dienst als ZZP verband.

Stage

Wij zoeken een commercieel talent die wil helpen met het realiseren van de groei van Provison. Je kan ons ondersteunen in het ontwikkelen van de sales en marketingstrategie met alle facetten die daar bij komen kijken. Je levert hands-on ondersteuning bij verkoop activiteiten. Samen kijken we hoe je ook uitvoering aan je eigen plannen kan gaan geven.

Interesse?

Klanten over Provison

Door de expertise van Provison hebben we ons in korte tijd kunnen kwalificeren volgens ISO 9001.

Provison biedt ons al jaren professionele begeleiding en kennis voor onze certificering, met een zeer prettige persoonlijke touch.

Wil je snel, efficient en gegarandeerd je ISO certificering behalen dan ben je bij Provison helemaal aan het juiste adres.

Ze stellen zich op als medewerker van het bedrijf en voegen op die manier veel waarde toe.

Ons team

Wouter van Bommel

Wouter van Bommel

Directeur/adviseur
Andre Bolhuis

Andre Bolhuis

Adviseur
Pieter Vroonland

Pieter Vroonland

Adviseur
Eelco van Beek

Eelco van Beek

Adviseur
Timo Blom

Timo Blom

Adviseur

Contact

030 7510 740
info@provison.nl
Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht

Partner

© Copyright - Provison