Werken bij Provison
provison vacatures

Werken bij een ambitieus en groeiend advieskantoor voor MKB ondernemers op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en MVO?

In mijn vrije rol als zelfstandig adviseur kan ik veel van mijn ondernemerschap kwijt

Zelfstandig werken, samen plezier maken.

Een goede band met klanten opbouwen en ze helpen naar een hoger veiligheidsniveau maakt mijn werk zo leuk!

Wij zijn op zoek!


In loondienst

Wij zoeken een junior consultant die in loondienst met ons wil bouwen aan de groei van de organisatie. Je adviseert zelfstandig klanten op het gebied van kwaliteit en besteedt een deel van je tijd intern aan het helpen groeien van Provison. Een veelzijdige uitdaging die past bij een ondernemende junior!

Als ZZP-er

Zelfstandig, maar niet alleen! Wij komen graag in contact met zelfstandig adviseurs die hun opdrachtenportfolio willen uitbreiden. Wij hebben regelmatig opdrachten op gebied van ISO 9001, VCA, ISO 14001, ISO 27001 etc. waar we extra capaciteit voor nodig hebben. Ben jij die inhoudelijke expert die wel wat extra opdrachten kan gebruiken? Neem contact op.

Interim opdrachten MVK / HVK

Ben jij een MVK-er of HVK-er die op zoek is naar interim opdrachten? Wij hebben mogelijkheden in zowel dienst als ZZP verband.

Stage

Wij zoeken een commercieel talent die wil helpen met het realiseren van de groei van Provison. Je kan ons ondersteunen in het ontwikkelen van de sales en marketingstrategie met alle facetten die daar bij komen kijken. Je levert hands-on ondersteuning bij verkoop activiteiten. Samen kijken we hoe je ook uitvoering aan je eigen plannen kan gaan geven.

Interesse?

© Copyright - Provison