Provison - Kwaliteit
provison scion

Een managementsysteem volgens SCIOS.

Snel en praktisch voor ZZP tot MKB

SCIOS een kwaliteitscertificering met eisen aan bedrijven en eisen aan opleiding en ervaring van personen die werkzaamheden uitvoeren. Dit systeem is gebaseerd op ISO 9001 en geeft in de verschillende scopes verdieping op specifieke deelgebieden.

Scope 1: Atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters

Scope 2: Warmwaterketels en luchtverhitters met ventilatorbranders

Scope 3:  Stoomketels en heetwaterketels

Scope 4: Verbrandingsmotoren en turbines

Scope 5: Bijzondere industriële installaties

Scope 5a: Installaties gestookt op vaste brandstoffen

Scope 6: Emissiemetingen

Scope 7: Brandstofleidingen

Scope 8: Elektrische installaties

Scope 9: Elektrische arbeidsmiddelen

Scope 10: Inspectie elektrisch materieel op brandrisico

Scope 11: Inspectie explosieveilige installaties

Wilt u zich laten certificeren volgens SCIOS en een of meerdere scopes? Provison kan u op praktische wijze helpen bij het opzetten van het vereiste managementsysteem. Binnen een paar dagen voldoet u aan de eisen van de norm en waar van toepassing de eisen van de verzekeraar om aan SCIOS te voldoen!

Speciaal voor ZZP-ers en klein MKB die zich moeten laten certificeren volgens SCIOS scope 8 en/of SCIOS scope 10 heeft Provison een pakket ontwikkeld om snel te voldoen aan de eisen tegen een zeer scherp tarief

Wilt u zelf aan de slag met certificering en zoekt u een kant en klaar managementsysteem? Samen met onze partner ISO2Handle hebben we een praktische oplossing bedacht waarbij u zelf aan de slag kan om invulling te geven aan de eisen met voorbeeldteksten en vooraf gedefinieerde formulieren tegen een zeer scherp tarief.

© Copyright - Provison